De Catharinaschool

Wil je het beste voor je kind? Nogal een open deur. Iedereen wil dat.  Je kind moet zich prettig en veilig voelen op school. De school moet niet te groot zijn. Daarom geven wij op de Catharinaschool onderwijs dat het best past bij wat je kind nodig heeft. Dat doen wij met hart en ziel.


De Catharinaschool is een aantrekkelijke buurtschool met een grote speeltuin voor de Jonge Amsterdammer. Wij stimuleren onze jonge Amsterdammers om zelfbewust, slim, creatief, origineel, eerlijk en mondig te zijn.  Maar met het hart op de juiste plek.


Ieder kind heeft het nodig om gezien en uitgedaagd te worden. Dat is dus wat wij doen, op verschillende manieren.
Onze school werkt aan een Allesin1schoolconcept. Dit betekent dat alle kinderen bij ons welkom zijn - vanaf de peuterleeftijd. Wij hebben een doorgaand en modern leerprogramma van de peuterschool tot aan de overstap naar het voortgezet onderwijs. Daarnaast hebben wij voor alle kinderen een uitdagend naschools aanbod dat zich richt op brede talentontwikkeling. De Catharinaschool groeit!

  

Wil je meer over onze school weten? Bekijk onze website of maak een persoonlijke afspraak met Roger Baggen (directeur): 020-6445066. Ron zal je - samen met enthousiaste ouders uit de onderbouw - de school laten zien en al je  vragen beantwoorden. Jouw  kind is van harte welkom op dé school voor de Jonge Amsterdammer!