De Dapper

Meer dan een school


De Dapper is een sportieve Amsterdamse buurtschool. Elke dag staat ons enthousiaste en ervaren team klaar om onze kinderen het beste onderwijs te bieden. Dit doen wij vanuit grote betrokkenheid. Daarnaast zijn we een ontmoetingsplek voor kinderen en ouders uit de Dapperbuurt. Iedereen is welkom bij ons.


De school is opgebouwd uit kernen, onze leerpleinen. Hieraan zijn onze groepen verbonden. Onze kinderen leren en ontdekken samen binnen de aangeboden thema’s. Talent willen we aanboren, aanmoedigen en verder tot ontwikkeling laten komen. Dat doen wij onder meer door veel activiteiten op cultureel en creatief gebied te organiseren. We zijn een gecertificeerde sportactieve school. Daarom bevorderen wij actief een gezonde levensstijl en beweging. In onze sportzaal vinden dagelijks veel sportactiviteiten plaats.
 

Op De Dapper kan uw kind zijn of haar zelfbeeld versterken en zijn/haar horizon verbreden. Binnen een veilige en vertrouwde omgeving bereidt uw kind zich optimaal voor op de toekomst.