Nelson Mandela

De Nelson Mandelaschool is gevestigd in een prachtig schoolgebouw -  ‘verstopt’ in een kindvriendelijke binnentuin aan de Laing’s Nekstraat 44 in de Transvaalbuurt.

Wij willen met nadruk een afspiegeling zijn van de buurt waarin wij ons bevinden. Dat ziet u ook terug in onze leerlingpopulatie.

Onze Oecumenische identiteit geven wij vorm door onze  kinderen in contact te brengen met uiteenlopende  culturen en godsdiensten. Culturen en godsdiensten, zoals wij die kennen in de hedendaagse Amsterdamse samenleving, waarin onze kinderen opgroeien. Onze kernwaarden?  Begrip, respect, eigenwaarde, zelfvertrouwen en trots.

Op de Mandelaschool gebruiken we tablets als hulpmiddel.  Ze kunnen onze kinderen helpen en stimuleren om op reken- en taalgebied nog verder te komen. Daarnaast werken wij met ons unieke onderwijsconcept, “VierKeerWijzer”, aan het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijk talent.

De Mandelaschool heeft veel aantrekkelijke naschoolse activiteiten. Daarnaast hebben we een exclusieve en sportieve naschoolse opvang in huis van WoestZuid. Veelzijdigheid, dat typeert onze school. Voor kinderen die een extra uitdaging nodig hebben, bieden wij voltijds onderwijs voor hoogbegaafden aan.

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Maak snel een afspraak en kom een kijkje nemen!!!